For vores kunde DR, søger vi en dygtig Oracle systemudvikler eller Senior Oracle systemudvikler afhængig af dine kompetencer. Jobbet byder på store personlige og faglige udfordringer i opgaverne. Du får store muligheder for at præge dine arbejdsopgaver, og der er stor variation i opgaverne. Virksomheden er villig til at investere i dit talent og engagement. Der er en god work/life balance i jobbet.

Udviklingsteamet som du kommer til at samarbejde med, har en god holdånd, engagement og høj faglig viden. Der er gode muligheder for, at du bliver udfordret IT fagligt, og der er stor vidensdeling på tværs af teamet. Teamet kendetegnes ved, at alle arbejder selvstændigt med hver deres opgaver, men samtidig samarbejder man også om en række projekter, hvor samarbejde, kreativitet og pro-aktiv er nøgleord. 60-70% af dit arbejde foregår med projekter.
Gennemsnitsalderen i udviklingsteamet er cirka 40 år, og består af 10 erfarende systemudviklere og softwarespecialister.

Du bliver en del af en IT afdeling med 28 kollegaer, hvor 50% har været i afdelingen i mere end 10 år. Der er flere IT afdelinger i virksomheden. Der er tale om en meget uformel, innovativ og dynamisk organisation.

For at skabe et godt arbejdsmiljø, har virksomheden sørget for et lavt støjniveau og roligt arbejdsmiljø. Der investeres løbende i trivsel, bl.a. er der etableret et cafemiljø.

Virksomheden har et systematisk kompetenceudviklingsprogram med årlige udviklingssamtaler. Der fokuseres på at udbygge den enkelte medarbejders personlige og faglige kompetencer. Der er mange medarbejdere, der bliver i virksomheden gennem meget lang tid.

Nærmeste leder har selv en baggrund som udvikler, og arbejder også med “hands on” på opgaverne. Lederen er dialogorienteret, åben, positiv, rolig og afbalanceret. Lederstilen er baseret på stor frihed under ansvar og åbenhed, og der skal være plads til at den enkelte medarbejder kan udvikle sig personligt og fagligt.

Du får løbende adgang til en række af de nyeste IT-teknologier.

Du får en større kontaktflade internt i organisationen, og du får løbende kontakt med de interne brugere af de systemer, som du udvikler og videreudvikler på.

Dine arbejdsopgaver varierer lige fra udvikling og vedligeholdelse af tilpasning af Oracle E-business, udviklingsopgaver ved implementering, vitale implementeringsopgaver, datamigrering og tilretninger af interne og eksterne systemer, udvikling af ny funktionalitet, udvikling og test af ny funktionalitet. Der foruden analyse og kravspecifikation ved udvikling af nye IT-udviklingsprojekter både interne og eksterne samt systemadministration på Cloud applikationer, leverandørkontakt, dine egne input til IT projekter, som skal i udbud.

Der er en meget god balance mellem arbejde og fritid/privatliv, så du kun sjælden kommer til at arbejde mere end 37 timer om ugen inkl. frokost. Der er flekstid.

Der er mulighed for en gang i mellem at arbejde hjemmefra, men som udgangspunkt foregår arbejdet i virksomheden, da du har en tæt dialog med dine kollegaer om en række projekter.

Virksomheden bor centralt, og tæt på større indfaldsveje og offentlige transportmidler.

Du tilbydes en attraktiv løn og pension, 7 ugers ferie samt sundhedsforsikring efter kvalifikationer og nærmere forhandling. De fysiske kontoromgivelser er moderne, og der er lagt vægt på trivsel og åbenhed i udformningen. Virksomheden har flere personaleforeninger, og der afholdes sommerfest og julefest. Derud over er der en række fælles aktiviteter og diverse events.

På længere sigt har du forskellige karrieremuligheder internt i organisationen også indenfor andre IT områder, afhængig af dine ønsker og kompetencer.

Personlige kvalifikationer:

• Selvstændig, selvkørende
• Ansvarsbevidst
• Teamplayer, samarbejdsevner
• Pro-aktiv, initiativrig, engageret
• Vedholden
• Struktureret, systematisk
• Analytisk
• Overblik
• Grundig, omhyggelig
• Kommunikationsevner
• Servicemindet
• Omgængelig, humor

Erhvervsmæssige kvalifikationer:

-Erfaring med udvikling af større standard ramme systemer
-Erfaring med Oracle E-business suite
-Stor erfaring med udvikling af tilpasning af Oracle E-business suite gerne indenfor en eller flere områder: Oracle SQL/PLSQL, Oracle Workflow og Oracle Applications Framework
-Stor erfaring med udvikling under et eller flere områder: Oracle APEX, Application Developer Framework (ADF) og ServiceNow
-Erfaring med projektopgaver og administrative processer
-Forretningsforståelse
-Brugerforståelse
-Dansk på højt forhandlingsniveau
-Engelsk på forhandlingsniveau

Uddannelsesmæssige kvalifikationer:

• Datalog, Cand. IT, civilingeniør (datalogi) og lign. kombineret med relevant erfaring
• Datamatiker, datanom, edb-assistent og lign. kombineret med relevant erfaring
• Cand.polit., cand.scient.oecon., cand.merc.,HA, HD mv. kombineret med relevant erfaring
• Autodidakt kombineret med praktisk relevant erfaring, evt. kurser, evt. certificeringer

Geografisk placering:

København (omkring København City) (meget tæt på større indfaldsveje, tog og busforbindelser)

Dead-line:

Snarest muligt eller efter nærmere aftale i forhold til dit opsigelsesvarsel.

Ansøgere til stilingen:

Er du interesseret i stillingen, send gerne dit cv til: krugersearch@kruger-search.com, Mrk.OS.

Du er naturligvis velkommen til at sende os en meget kort ansøgning, men det er ikke et krav.

Svar på din henvendelse:

Når vi modtager dit cv Mrk. OS, vil vi hurtigt give dig et svar.

Spørgsmål til stillingen:

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ring tlf. 33 11 33 80 eller sende os en mail, krugersearch@kruger-search.com.
På forhånd tak.