Om os

Krüger Search rekrutteringsvirksomhed

En kompetent og erfaren rekrutteringspartner

 

Krüger Search, Search & Selection er en ejerledet boutique rekrutterings-virksomhed, som blev etableret i 1999.  Virksomheden blev startet af Paul Anker K. Larsen, som stadig ejer, driver og til stadighed udvikler rekrutterings-processerne.

At være ejerledet & at kalde sig en boutique virksomhed, betyder for os, at hele rekrutterings-processen bliver personligt overvåget og fulgt i mindste detalje af Paul Anker. At lokalisere, tiltrække og udvælge de rigtige kandidater til de enkelte stillinger & virksomheder, er vores spidskompetencer. Og, ikke mindst betyder det, at vi arbejder ærligt & redeligt og opføre os ordentligt.

Paul Anker er uddannet cand.scient.adm. og HD i Informatik & Økonomistyring med efterfølgende erhvervserfaring fra gode & solide virksomheder. Dette har givet og stadig giver et godt afsæt til at kunne sætte sig ind i, hvad vores kunder efterspørger hos deres nye medarbejdere. Med vores selvstændige konsulenter understøtter, udfører og fuldender vi sammen Paul Ankers´s visioner.

Krüger Search rekrutterer hovedsagelig specialister og ledere til mellemstore og store virksomheder, hvor en meget stor del af rekrutteringerne er headhuntings opgaver – vi rekrutterer til den private såvel som til den offentlige sektor.

Krüger Search rekrutterer & headhunter til stillinger indenfor IT, Finans & Økonomi, Ingeniører, Teknikere & Maskinmestre, Planlæggere, Sekretærer & Personlige Assistenter – specialister indenfor Digitalisering og den Grønne Omstilling er ligeledes fokus områder.

Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Vi sætter en ære i at løse alle rekruttering til vores kunders fulde tilfredshed.