For virksomheder

Headhunting København – Rekruttering København/Storkøbenhavn m.v.

 

Rekruttering og headhunting af ledere og topledere København og Storkøbenhavn m.v.

 

Hvorfor vælge Krüger Search-, med domicil nord for København, til headhunting og Rekruttering ?

 

Vi er en af de førende headhunter virksomheder. Som rekrutterings-bureau tilbyder vi hurtige og effektive, særdeles grundige og omfattende rekrutteringsløsninger/headhunting af ledere, topledere og specialister, som kan tilpasses jeres behov og budget. Indhent et hurtigt og seriøst tilbud på en rekrutteringsløsning lige her.

 

Headhunting og rekruttering med hurtig indledende

rekrutteringsproces af ledere og topledere:

Lederrekruttering: Krüger Search sætter som headhuntervirksomhed nye rekrutteringsopgaver i gang på 24-48 timer, hvilket inkludere udarbejdelse af jobanalyse, samt din virksomheds godkendelse af samme. Indenfor 14 dage er den første velkvalificerede kandidat præsenteret til din virksomheds ledige stilling.

Som kunde er du i centrum for alle vores ydelser indenfor rekruttering/headhunting til København og Storkøbenhavn/Hovedstaden m.v.

I samarbejdet med dig sætter vi derfor fokus på følgende:

  • At forstå og kende din forretning, strategi, situation og behov
  • At skabe og sikre lange kunderelationer med dig og din virksomhed
  • At kandidaterne performer og er stabile

 

Rekrutteringsbureau med eksperter i lederorienterede

rekrutteringsløsninger/headhunting:

 

Billig rekruttering og headhunting København/Storkøbenhavn m.v.

 

Fejlrekrutteringer til tunge lederstillinger kan let koste virksomheder større millionbeløb. Da vi hos Krüger Search opnår en særdeles høj træfsikkerhed og udvælgelseskvalitet ved Executive Search & Selection  / Rekruttering af ledere og topledere, kan vi tilbyde ekstra lange genbesættelsesgarantier.

Du opnår herved en høj forsikring for succesfuld og billig rekruttering/headhunting af ledere, topledere og specialister.

Udover en høj forsikring får du en række value-added ydelser b.la. i form af testning af din ledergruppe, sikring af succesfuld implementering af lederkandidaten, samt løbende opfølgninger.

 

Høj return off investment ved headhunting og rekruttering af ledere og

topledere:

Ved at benytte Krüger Search til rekruttering /headhunting/headhunting af ledere og topledere, får du en høj ROI, uanset hvilken ydelse du vælger. Du nedsætter din virksomheds fejlrekrutteringer betydeligt, og du får specialister og ledere, som performer betydeligt bedre i stillingen både på kort og langt sigt.

 

Vores rekrutteringsbureau har domicil i Hellerup nord for København.