Lederrekruttering

Executive Search and Selection

København/Hovedstaden m.v.

Specialistsøgning og Lederrekruttering København m.v.

Professionel lederrekruttering og Executive Search and Selection i

København/Hovedstaden m.v. 

Krüger Search med domicil i Hellerup, nord for København tilbyder-,  i forbindelse med lederrekruttering-, valget mellem: “Executive Search” eller ” Executive Search & Selection “, når I ønsker at rekruttere dygtige og kompetente ledere og direktører/topledere til jeres organisation, som kan levere resultater, og som er med til at løfte organisationen.

Search & Selection konceptet er udviklet til at rekruttere primært gruppe-, sektions- og afdelingsledere, hvorimod ” Executive Search & Selection ” er udviklet til lederrekruttering af primært tunge afdelingsledere, samt linje- og direktionsledere.

Kort beskrivelse af lederrekruttering / ” Executive Search and Selection ” til København/Hovedstaden m.v.:

Indledende møde til “executive search and

selection”/lederrekruttering:

På det første møde afdækker vi de nødvendige informationer om jobbet, herunder arbejds- og ansvarsområder, samt faglig og personlig profil. I hvert tilfælde vurderer & rådgiver vi om den bedste rekrutteringsmetode til den konkrete lederrekruttering / udøvende søgning.

Forretnings- og jobanalysen ved lederrekruttering

For at kunne ansætte den bedst egnede kandidat til stillingen, søger vi gennem vores analysator at opnå størst mulig objektiv viden om jobbet, samarbejdet i virksomheden, samt viden om virksomhedens kritiske succesfaktorer og mål.

Søgeprofil & jobbeskrivelse

Den kombinerede forretnings- og jobanalyse bruges som et fælles referencegrundlag mellem virksomheden, kandidat-emnerne og Krüger Search. Søgeprofilen og jobbeskrivelsen udarbejdes herefter.

Executive search and selection København og Storkøbenhavn m.v.

Den indledende samtale – 1. interview i vores lederrekruttering / executive search:

Krüger Search med domicil nord for København kontakter de relevante kandidater, som vi gennem vores udforskning og søgning har udvalgt, og undersøger, om de er interesserede i et jobskifte. Vi orienterer dem om jobbet med mindre andet er aftalt. Virksomhedens navn afsløres tidligst på det indledende møde. Derved opnås og gensidig fortrolighed omkring søgeprocessen ved lederrekruttering.

Referencer

Efter de indledende samtaler med kandidaterne indhenter vi referencer på dem, som vi ønsker at gå videre med til 2-3. samtale. Vi kontrollerer også eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger ved lederrekruttering / executive search / executive headhunter.

Efterfølgende samtaler – 3. interview

De kandidatemner, der går videre i processen, gennemgår en række tests og dybdegående interviews, samt forskellige eksempler på beslutningsdygtighed i stress-situationer. Alle kandidater får en konstruktiv tilbagemelding fra vores domicil nord for København.

Præsentation af lederkandidat-emner:

Krüger Search præsenterer normalt 3-5 kandidater til virksomheden. Efter aftale kan vi evt. selv deltage i præsentationen af ​​kandidaterne.

Rekrutteringsprocessens varighed ved lederrekruttering / executive search and selection:

Rekrutteringsprocessen forventes normalt at vare mellem cirka 4-8 uger for ledere, og cirka 8-16 uger for linje- og direktionsledere, afhængig af stillingens niveau og krav, samt tidsplan.

Ansættelse og afslag:

Virksomheden og kandidaten forhandler selv ansættelsesvilkår og løn. Krüger Search rådgiver, hvis dette ønskes. Vi søger for, at der en reel mulighed for, at de præsenterede spidskandidater og firmakunden kan mødes forhandlingsmæssigt.

Evaluering og opfølgning ved lederrekruttering / executive search and selection:

Krüger Search følger op på ansættelsesforholdet. Vi gør det for at sikre en høj tilfredshed hos virksomheden og den nye medarbejder, samt for at sikre at Krüger Search har leveret den optimale ydelse.

Løbende information:

Krüger Search holder virksomheden løbende orienteret gennem hele rekrutteringsprocessen ved lederrekruttering/executive search and selection.

Forretningsetik ved lederrekruttering / executive search and selection:

Krüger Search, med domicil nord for København, arbejder ud fra en høj forretningsetik, og vi tager hensyn til det enkelte menneske. Krüger Search betragter sig som ambassadør for virksomheden, og vi søger samtidig at give de enkelte kandidater det bedst mulige indtryk af forløbet, samt give dem positive råd, de kan bruge fremover.