Gitte – lønbogholder

Kære Paul. Jeg har i dag skrevet kontrakt. Mange tak for hele forløbet, du/i har været helt fantastiske, og jeg vil ikke tøve et sekund, med at anbefale jer til andre. Ha´ det godt.

Tea – projektleder stilling

Kære Paul Anker, tak for din feedback, den er stort værdsat. Jeg vil også gerne sige tak for en stringent og sober proces, fra såvel din som virksomhedens side. Du må meget gerne holde mig i tankerne til en lignende stilling! God weekend.

Peter – IT Chef

Hej Paul Anker, det er fantastisk – jeg håber og tror på, at vi har fundet et rigtigt godt match i Henrik, så endnu engang tak for jeres evne til at finde frem til disse specialiserede kompetencer 😉

Mads – CFO

Kære Paul Anker, Jeg skal lige huske at rose dig for den indsats du har udført i forhold til den seneste rekruttering til vores IT-afdeling. Peter virker meget tilfreds med den kandidat i fandt frem til.

Henrik – Adm. & Økonomichef

Kære Paul Anker, Tusind tak for din proaktive indsats, jeg tror vi har fundet nogle rigtig gode medarbejdere, som begge starter 1/11-21. Jeg har valgt at tilbyde dem begge en stilling. Tak for godt arbejde endnu engang 😊