Om os 2019-08-15T18:19:53+00:00

Krüger Search rekrutteringsvirksomhed

En kompetent og erfaren rekrutteringspartner

Krüger Search rekrutteringsvirksomhed blev etableret i 1999 og vi er et executive search og selection bureau, som rekrutterer specialister og ledere til mellemstore og store virksomheder. Vi er en rekrutterings- og headhuntervirksomhed, som rekrutterer både til den private og offentlige sektor inden for brancherne: medico, grafisk, media, detailhandel, handel, produktion, service, finans, IT og telekommunikation. Krüger Search, som har domicil nord for København arbejder både i Danmark og i Skandinavien.

Vores 4 teams sikrer ekspertise indenfor de nødvendige områder

Partnergruppe

Partnergruppen har 25 års erfaring inden for ledelse, IT, industri, medico, økonomi, service, marketing og salg. Krüger Searchs partnergruppe har derfor et indgående kendskab til de kerneområder, som der tilbydes rekruttering til.

Senior konsulentteam

Senior Konsulentteamet hos Krüger Search består af en række højt kvalificerede konsulenter med kompetenceområder, der dækker flere brancher.

Psykologteam

Krüger Search har tilknyttet erfarne seniorpsykologer til vores rekrutteringsvirksomhed, med speciale inden for personaleudvælgelse, personaletest og personaleudvikling.

Senior researchteam

Researchteamet består af dygtige og erfarne analytikere og researchere.